everything is your choice/c


fredag: träning sen melina
lördag: melina sen matcher
söndag: träning sen anton♥

¨/melina

ojojoj vad jag har skrivit mycket på senaste tiden!?!?
jag har haft så mycket annat att tänka på.
jag har flyttat tex.

jag har en sån jävla beslutsångest om vad jag ska välja till gymnasiet,
det är så himla svårt, jag vill inte bli vuxen.


what if you woke up one day, and you're not angry anymore?/c


tränade imorse i bollhallen. ikväll måste jag nog plugga, men vi få se hur det blir med de...

if i could kiss anyone, it still would be you/c


oj bra skrivet av oss...hihi ne
igår efter skolan for jag på stan och klippte mig och närjag kom hem var anton hos mig, vi myste hela kvällen och idag har jag gått på stan, hittade behövliga saker+++++lite till, kanske visar senare vad jag har köpt. tog även en fika på waynes med mamma♥ ikväll har jag tagit detlugnt för imorrgon är det tidig träning som gäller för mig

I began spending every moment thinking about you, wondering what you were doing and what you were thinking. /c


förut skrev jag
om smärta och lidande, eftersom de var de enda känslor jag kände. jag drömde om en framtid, fylld med kärlek och lycka, eftersom de var de saker jag trodde jag aldrig skulle ha. jag såg romantiska komedier och hoppades att jag skulle ha något som liknar dem.jag väntade, hoppades och drömde, det var allt jag gjorde. när jag väntade så försvann mitt hopp. när jag väntade blev mitt hjärta bara kallare, hårdare, och mer van vid ensamhet. när jag väntade förlorade mina drömmar. de drömmar jag hade började långsamt tyna bort i mörkret, i avgrunden, där de kommer att vara förlorad för alltid. där de aldrig skulle återvända till mig, aldrig vara en del av mitt liv igen. när ljuset tycktes lämna min sida, som jag föll mer och mer in i ett hål, men kom du...du kom in i mitt liv som en bekant, som ett bekant ansikte, en vän till en vän. du verkade blyg, men inte för mycket. du var öppen, men inte för att dela. du var vänlig men inte för att ge. du var hemlighetsfull med dina handlingar, men dina ögon berättade mycket för mig. jag såg blickar du gav mig, med ögonvrån. du var respektfull. du höll mig nära, men inte för nära, höll du mig borta så var det en armlängds avstånd. du analyserat mig, varje rörelse, varje ord och varje gest som jag gjorde. du måste känna mig, när jag försökte lära känna dig. men jag antar att du var ett steg framför mig. egentligen ville jag inte sätta mitt hopp i dig för mycket. eftersom jag visste bara smärta, det var vad som var bekant för mig. du var ett tecken lycka och att det skrämde mig. jag visste att jag skulle ge mig till dig helt, eftersom jag litade på dig, redan innan du kom till mig. jag visste att jag skulle älska dig, älska dig till slutet. älska dig tills du skulle lämna mig. jag visste att du skulle vara ett djupt sår i mig, mer smärtsamt än någonsin. men du kom bara med en söt leende på läpparna, med dina underbara ögon, med dina söta ord och ditt varma hjärta. när vi hade varandra, saknade vi varandra efter 5 minuter. jag, flickan som kände ensamhet och smärta, flickan som trodde att värmen skulle bara komma från familj och vänner, är nu i kärlek. jag är inte rädd för att bli sårad eftersom just nu finns du. dina händer, din kyss, din lust. den passion som vi har. det roliga vi har i hemlighet, våra interna skämt. din ljuva röst. och du håller mig varm tills jag somnar. det sätt du får mig att känna, de känslor som jag har för dig. du är den som får mig att le, den som ger mig hopp varje morgon, den som jag vill vakna till, du är min anledning. du lärde här flickan vad det innebär att vara älskad, vad det innebär att vara lycklig.

when we first met, i had no clue that you would be so importent to me/c


you may not be her first, her last, or her only. she loved before, she may love again. but if she loes you now, what else matters? she's not perfect-you aren't either, and the two of you may never be perfect together but if she can make you laugh, cause you to think twice, and admit to being human and making mistakes, hold onto her and give her the most you can. she may not be tinking of you every second of the day, but shewill give you a partof her that she knows you can break and that is her heart. so don't hurt her, do't change her, don't analyze and don't expect more than she can give. smile when she makes you happy, let her know when she makes to mad, and miss her when she's not there.  Bob Marley

så kyss mig, ja kyss mig/c





i'm always going to shine/c


idag har jag sett punk'd, simpsons, family guy, top model, solsidan, mästerkocken, herbi ,leila baka, time out och nu rush hour. detta är ett bevis på att jag inte har något socialt liv alls.

every atom of me miss you./c


har haft träning nu imorse och nu ve jag inte vad jag ska göra..tråk

i get a really good feeling sometimes babe/c


min vecka
måndag-träning i tältet
tisdag-träning i tältet
onsdag-löpning/styrke i kg
torsdag-bodybalance sen plugg
fredag-träning sen se match
lördag-anton sen spela vinterkicken
söndag-träning
nästa vecka ser nog nästan likadan utom att på torsdag är det löpning i kombi
och på lördag så är det inte vinterkicken.

vill ha dig i mörkret hos mig, tiden den stannar när vi rör vid varann/c


distance never separates two hearts that really care.
but whenever i start feeling sad, because i miss you.
i remind myself how lucky i am to have someone so special to miss.


kom hit och värm dig, här hos mig/c


jag saknar dig älskling.


don't let idiots ruin your day/c

blev ju att spela cup idag med, tyvärr en förlust. men jag och lollo stannade och såg alla matcher, eller de som var kvar efter våran, hur man nu säger. ligger död i sängen nu och ser göta kanal 3, heh.

you and me won't be unhappy/c

with friendship, it doesn't matter how long you've known each other. or how many fights you've had. what matters is who said "i'll be there for you" and always was and still is.

to me. you're perfect./c

dagen har spenderats på edda, spelat fotbollscup där. första matchen gick bra, vann med 1-0, andra matchen gick mindre bra, förlust med 2-0.
hela gårdagen var jag med anton, vi såg film och sen for vi på hockey, och dom vann mot timrå, alltså skellefteå.
imorgon är det fortfarande fotbollscup, så det är där jag kommer vara och spela.

please tell me you will stay/c

Man måste komma ihåg att njuta av varje beröring. Varje gång han lägger armen om min axel när vi går på stan. Varje gång han lägger sitt ben nära ens eget. Varje kyss. När han lägger hela sin kropp nära min för att värma. Varje gång han klappar min kind. Det är en lyx att få känna och uppleva. Man måste blunda och känna hur hela kroppen vibrerar. Varje beröring. Njut av nuet, lägg gamla lik och nya krig åt sidan. De betyder ingenting. Blunda och skratta av lycka när du känner dina läppar mot hans.

love/m



jag är lyckligt lottad!


sitting next to you and doing nothing, means everything to me/c

såhär glad är jag just nu, mätt och belåten efter att ha ätit surströmming.åh vad jag vill ha sommar!!!
nu ska jag se hockey och jag hoppas på vinst. hihi
idag har jag faktiskt städat....ojojojoojojojojoj vad händer med världen????
saknar förövrigt min anton! saknar även pernilla och melina ganska så mycke

people talk loud when they wanna act smart/c

you'll never get what you want if you'll always let people step all over you.

you're the king and i'm the queen, nothing else means anything/c


vaknade 2, for på bio och såg änglagård med mamma och pappa, typ ändå bra faktiskt
sedan dess har jag inte gjort nått, sett 2 filmer och degat.
imorgon kanske jag borde göra nått....

i would love you more if we slept together/c

tack till alla som hatade mig det här året, ni gjorde mig starkare.
tack till alla som älskade mig, ni fick mitt hjärta att växa ännu mer.
tack till alla som avundades mig, ni gjorde att min självkänsla växte.
tack till alla som brydde sig, ni fick mig att känna mig speciell.
tack till alla som oroade sig, jag fick veta att ni brydde er.
tack till alla som lämnade mig, ni fick mig att inse att allting varar inte föralltid.
tack till alla som stannade, ni visade mig meningen med äkta vänner.

if i could be with anyone, it'd still be you./c

jag tror att du tror att jag är en bättre männsika än vad jag egentligen är.
jag gruvar mig för dagen du inser att jag var nog inte den du trodde att jag var.

when you smile, i melt inside/c


mina nyårslöten såklart
-jag har glidit ifrån några vänner, så det här året ska jag inte släppa någon ur min famn(folk är välkommna in i min famn också) och såklart vill jag ta upp kontakten som gick förlorad 2010 med mina fina vänner som gled ur famnen då...
-börja plugga mer, inte bara sitta vid datorn. ska satsa på skolan, den sista ruschen som är i ungefär ett halvår men...måste höja mig till nått till mvg, och inte sänka mig i något!!
-ehm, kanske blogga mer?vad vet jag
-bli en bättre medmännsika, och va snäll mot nya människor som jag inte känner och inte döma dom innan jag känner dom. och sen försöker jag ta hand om alla mina relationer, jag ska första blir en bättre flickvän, ett bättre syskon, barn och vän osv.

RSS 2.0